Over Villa Vredelust

Over Villa Vredelust

Omringd door het Stadsbos013 ligt Villa Vredelust. Een fijne plek om te leven, werken, vieren, genieten, onthaasten en vooral ontspannen. Bij Villa Vredelust ben je de hele dag door welkom voor jouw genietmoment. Ontbijten of lunchen buiten de deur, ’s avonds met vrienden borrelen of heerlijk uit eten gaan en genieten van lokale streekproducten en huisgemaakte specialiteiten; het is allemaal mogelijk.

Een bezoek aan Villa Vredelust staat voor gastronomisch genieten. Heerlijk eten en drinken met lokale topproducten in een sfeervolle setting. Een moment vol kleine verrassingen, dat maakt Villa Vredelust uniek. Het huisgemaakte appeltaartje maakt een koffiemoment echt bijzonder, de bosrijke omgeving biedt de ideale gelegenheid voor een (zakelijke) wandeling inclusief lunch en het diner biedt veel keuze van een toegankelijk driegangenmenu tot signatuurgerechten van de chef.

Met ruim 100 zitplaatsen binnen en bijna 300 plaatsen buiten hebben we altijd voldoende ruimte om je te ontvangen. Tegelijk vinden we het belangrijk om een sfeervolle, intieme setting neer te zetten. Bij ons vind je dan ook allerlei fijne plekken waar je prettig met 2 personen, maar ook met een groep kunt vertoeven. Wij zorgen ervoor dat je niet meer weg wilt gaan! Kom je ons snel ontdekken?