Restaurant

Villa-Vredelust

Beste gast,

De exploitatie van Villa Vredelust is per 1 mei verkocht aan investeringsfonds “De Schone Zaak”. De uitbating zal ter handen worden genomen door Maarten Saakes.

De Schone Zaak is een investeringsfonds gericht op de betere horecazaken in Nederland. Villa Vredelust past precies in hun plaatje. Maarten staat te popelen om zijn deuren te openen voor zijn gasten maar zal eerst de puntjes op de i moeten zetten om het juiste concept te kunnen presenteren.

Samen met ons team zijn we bezig het beste uit het restaurant te halen en daar hoort een verbouwing bij. Omdat goed aan te pakken hebben we meer tijd nodig dan gedacht.

We willen een ontzettend mooi en passend concept ontwikkelen wat past bij de nieuwe formule van Villa Vredelust. Het idee is ‘’de gasten in de watten leggen van begin tot eind’’

Hierbij speelt de nieuwe koude keuken een grote rol. Helaas voldoet de huidige situatie van de indeling van het restaurant niet aan de juiste wensen en zijn we hard aan het werk om alles van a tot z kloppend te maken. 

Bij de Villa vinden we het belangrijk dat het buiten net zo perfect gaat worden als dat het binnenkort binnen zal zijn. Vandaar dat het terras nog een extra fijne upgrade krijgt.

We zouden niks liever willen dan dat alles afgerond en klaar is maar we moeten nog even wachten.

Op onze socials delen we snel meer informatie!

Tot snel bij Villa Vredelust!

Bekijk hier onder ons tijdelijke menu

Openingstijden

W: 11:00 – 18:00
Z & Z: 10:00 – 18:00

Contact

T: 013 208 6969
E: info@villa-vredelust.nl

Locatie

Bredaseweg 546 
5036 NB Tilburg