Café-restaurant

Villa-Vredelust

I.v.m de corona horeca sluiting, zijn alle reserveringen gecanceld zolang de sluiting van kracht is. Wij ontvangen graag uw nieuwe reservering zodra wij weer open mogen. U bent uiteraard van harte welkom voor een drankje een hapje tijdens de wandeling bij onze take-way.

Wij zijn geopend:
Woensdag 11:00 – 16:00
Zaterdag 10:00 – 16:00
Zondag 10:00 – 16:00

Openingstijden

M – V: 11:00 – 22:00
Z – Z: 11:00 – 22:00

Contact

T: 013 208 6969
E: info@villa-vredelust.nl

Locatie

Bredaseweg 546 
5036 NB Tilburg

Villa vredelust

Heideparkroute

Deze route in Stadsbos013 kent een rijke historie. De rechte lanen en geordende bomen van toen zijn allang doorbroken door speelse zwerfpaden en verrassende weggetjes. De oorspronkelijk strakke inrichting van dit bos had te maken met de bloeiende textielindustrie van eind 19e eeuw. Productie van hout, daar ging het om in die tijd. Het landhuis met de vijver is een stille getuige uit de tijd van weleer. Nu kunnen wandelaars genieten van kronkelende weggetjes, mooie vijvers en poelen, loof- en naaldbomen, rododendronstruiken, grasvelden met picknicktafels en allerlei ‘bewoners’. Zo wijzen hoge piepgeluiden op de Siberische grondeekhoorn, uniek voor Nederland en ooit ontsnapt uit het oude Tilburgse Dierenpark aan de Bredase weg. De poelen zijn een weldaad voor de vele poelkikkers, salamanders, libellen, waterplanten en vleermuizen.

Na de wandeling bent u bij Villa Vredelust aan het goede adres voor een heerlijk drankje met versnapering. De banken rondom de villa bieden de uitstekende gelegenheid om dit te nuttigen

Lunch

Kom heerlijk lunchen na een welverdiende wandeling!

BEKIJK MENU

Borrel

Al eens een borrel gedronken in de Herenkamer?

KLIK HIER

Diner

Onze chefs hebben een verrassend menu voor u klaar staan!

BEKIJK MENU

Villa Vredelust

Gelegenheden in de villa