Zelfstandig werkend kok aankomend sous-chef

Werken in de keuken bij de nieuwe hotspot van Tilburg, Villa Vredelust?

Ben jij als gedreven zelfstandig werkend kok aankomend sous-chef op zoek naar een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden? Heb je een afgeronde beroepsopleiding tot kok, ga je een koks opleiding volgen of heb je een echte passie voor koken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Villa Vredelust is een monumentale villa die onlangs is gerenoveerd. Een echt eyecatcher met in de serre een plafond versierd met 1200 vogeltjes die als het ware in een tunnel vliegen. Daarnaast een aquariumbar waar de vissen zich uitstekend in vermaken.

Onlangs is de exploitatie over gedragen en zal sterrenchef Ron Blaauw meekijken naar de juiste formule. Een horeca-etablissement met een nieuwe keuken waar we als team iets unieks van gaan maken. Ga jij daar onderdeel van uitmaken?

Als keuken medewerker ben je niet alleen een gedreven, maar ook de enthousiaste gangmaker in het keukenteam. Elke dag gemotiveerd om je gasten te laten genieten. Je kunt zelfstandig werken samen met de keukenbrigade. De werkzaamheden omvatten onder andere de volgende taken:

Het verrichten van voorbereidende werkzaamheden
· Het bereiden van gerechten voor lunch, diner en partijen
· Het schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en keukenmachines
· Handhaving HACCP-regelgeving
· Keukenbrigade motiveren en ruimte geven om te groeien

Eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd en natuurlijk zijn er mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Wij bieden een dankbare functie bij de nieuwe hotspot van Tilburg. Het salaris is passend bij de functie, deze functie kan op parttime of fulltime basis. Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met doorgroeimogelijkheden naar onbepaalde tijd.

Sollicitaties kunnen per mail gestuurd worden naar Maarten Saakes en dienen voorzien te worden van een bondig cv met pasfoto en motivatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: +316-16480545.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd. Uren in overleg