Chef-kok

Werken in de keuken bij de nieuwe hotspot van Tilburg, Villa Vredelust?

Werken in de keuken bij de nieuwe hotspot van Tilburg, Villa Vredelust?

Ben jij als gedreven chef-kok op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je een afgeronde beroepsopleiding tot kok en heb je een echte passie voor koken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Villa Vredelust is een monumentale villa die onlangs is gerenoveerd. Een echt eyecatcher met in de serre een plafond versierd met 1200 vogeltjes die als het ware in een tunnel vliegen.

De afgelopen tijd zijn we druk doende geweest met het bedenken van de juiste formule. Een horeca-etablissement met een nieuwe keuken waar we als team iets unieks van gaan maken. Ga jij daar onderdeel van uitmaken?

Als chef-kok ben je niet alleen een gedreven, maar ook de enthousiaste gangmaker in het keukenteam. Elke dag gemotiveerd om je gasten te laten genieten. Je kunt zelfstandig werken en keukenbrigade aansturen. Samen met je team nieuwe uitdagende gerechten maken voor het concept.

De werkzaamheden omvatten onder andere de volgende taken:

Het verrichten van voorbereidende werkzaamheden
· Het bereiden van gerechten voor lunch, diner en partijen
· Het schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en keukenmachines
· Handhaving HACCP-regelgeving
· Keukenbrigade motiveren en ruimte geven om te groeien

Wij bieden een dankbare functie bij de nieuwe hotspot van Tilburg. Het salaris is passend bij de functie, deze functie is op fulltime basis. Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met doorgroeimogelijkheden naar onbepaalde tijd. Of andere mogelijkheden zijn te bespreken

Sollicitaties kunnen per mail gestuurd worden naar Maarten Saakes maarten@villa-vredelust.n en dienen voorzien te worden van een bondig cv met pasfoto en motivatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: +316-16480545.

Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd.

Salaris: €3.000,00 – €3.700,00 per maand.