Bijbaan keuken

Werken in de keuken bij de hotspot van Tilburg, Villa Vredelust?

Wil jij een bijbaan in de keuken bij de hotspot van Tilburg, Villa Vredelust?

Ben jij als oproepkracht keuken/afwashulp op zoek naar een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Villa Vredelust is een monumentale villa die onlangs is gerenoveerd. Een echt eyecatcher met in de serre een plafond versierd met 1200 vogeltjes die als het ware in een tunnel vliegen.  

Een horeca-etablissement met een nieuwe keuken waar we als team iets unieks van gaan maken. Ga jij daar onderdeel van uitmaken? 

Als keuken medewerker ben je niet alleen een gedreven, maar ook de enthousiaste gangmaker in het keukenteam. Elke dag gemotiveerd om je gasten te laten genieten. Je kunt zelfstandig werken samen met de keukenbrigade. De werkzaamheden omvatten onder andere de volgende taken:

  • Het verrichten van voorbereidende werkzaamheden
  • Het schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en keukenmachines
  • Assisteren chef-kok tijdens lunch en diner
  • Ondersteunen koks met afwaswerkzaamheden

Eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd en natuurlijk zijn er mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Wij bieden een dankbare functie bij de nieuwe hotspot van Tilburg. Het salaris is passend bij de functie. Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met doorgroeimogelijkheden naar onbepaalde tijd.

Sollicitaties kunnen per mail gestuurd worden naar Maarten Saakes maarten@villa-vredelust.nl en dienen voorzien te worden van een bondig cv met pasfoto en motivatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met: +316-16480545

Soort dienstverband: : Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
Uren in overleg