Leven, werken, vieren, genieten, onthaasten en ontspannen!

 

Villa Vredelust

contact

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 11:00 – 22:00 uur.

Reserveren

Adres

Bredaseweg 546 
5036 NB Tilburg

Inrijden via Pompstationweg

Eten, drinken en genieten bij Villa Vredelust

In een uniek gebouw middenin Stadsbos013 staat Villa Vredelust. Een gebouw met een lange historie én met een mooie toekomst voor de boeg. Villa Vredelust is de nieuwe plek in Tilburg om heerlijk te eten, borrelen en genieten. Het nieuwe concept verrast gasten op ieder moment van de dag met lokale streekproducten, huisgemaakte specialiteiten en vooral heel veel sfeer, zowel binnen als buiten.

Villa Vredelust

Koffiemoment

Koffie met een huisgemaakt appeltaartje, klinkt dat niet goed? Ons appeltaartje vind je nergens anders in Tilburg, dus kom zeker een keer een flink stuk proeven.

Onze koffiespecialisten verzorgen daarbij de lekkerste koffiecreaties voor je.

Lunch

Zakelijk lunchen of even uitrusten van je wandeling? Geniet dan van een lunch bij Villa Vredelust. Op onze uitgebreide lunchkaart staan klassieke gerechten met een verrassende twist.

Met ruim 100 zitplaatsen binnen en bijna 300 plekken buiten, lunch je ook met een grote groep gezellig en comfortabel.

Diner

Een avondje uit eten bij Villa Vredelust staat voor gastronomisch genieten. Heerlijk eten en drinken met lokale topproducten in een sfeervolle en een eigentijdse luxueuze setting. Een avond vol kleine verrassingen, die Villa Vredelust zo uniek maken. En we verklappen alvast een van die verrassingen: een driegangenmenu voor een erg fijne prijs!

 

Borrel

Op ieder moment van de dag ben je welkom bij Villa Vredelust. Gezellig borrelen? Onze bar en sfeervolle eigentijdse ingerichte ruimtes en tafeltjes lenen zich daar uitstekend voor.

Vraag naar onze wijnen en bieren of laat onze barman een bijzondere cocktail voor je maken. Iets lekkers erbij? Dan zijn onze borrel bites altijd een goed idee!

Reserveren

Kom je ook genieten bij Villa Vredelust? Dan is reserveren voor lunch en diner aanbevolen zodat wij zeker een mooi plekje voor je hebben. Reserveringen tot 5 personen maak je snel en makkelijk via de website.

Wil je ons bezoeken met een grotere groep voor een feestje of vergadering? Mail dan even naar info@villa-vredelust.nl. Je krijgt binnen 48 uur antwoord.