Gelegenheden

Villa Vredelust

VILLA VREDELUST

Vergaderen

Vergaderen op een unieke locatie? Villa Vredelust biedt ruimte aan grote groepen tot 20 personen voor zakelijke gelegenheden. Onze statige villa met uitzicht op de bossen is de ideale locatie voor inspiratie en presentaties. Combineer een vergadering of workshop met een lunch of sluit af met een borrel. Villa Vredelust biedt verschillende zakelijke pakketten. We informeren je er graag over!

 

Vergaderen bij Villa Vredelust

...in een rustige bosrijke omgeving...

...van alle gemakken voorzien...

VILLA VREDELUST

Private Dining

Ervaar een exclusieve culinaire beleving van de rustige ambiance in de Tuinkamer van Villa Vredelust. Onze ‘private dining’ biedt een intieme setting voor een gevarieerde lunch of heerlijk diner met familie of vrienden. Laat je verwennen met verrukkelijke gerechten, omringd door een bosrijke omgeving. Creëer onvergetelijke herinneringen in stijl bij Villa Vredelust.”

Wees welkom!

 

VILLA VREDELUST

Wandelen in Stadsbos-013

Villa Vredelust ligt middenin Stadsbos013, een uitgestrekt en divers natuurgebied aan de rand van Tilburg. Een ideale plek waar natuur, kunst en cultuur, sport en spel, educatie en horeca. samenkomen. Rondom onze locatie zijn verschillende wandel- en fietsroutes en een disc golf course.

Lees meer….