Gelegenheden bij Vredelust

VREDELUST GELEGENHEID

Big Party

Iets te vieren? Samen met vrienden en familie een memorabel moment maken!  Een groots feest ter ere van een verjaardag of jubileum? Een babyborrel? Receptie? Oneindig veel momenten om het leven te vieren.

Kom ook onze outdoor activiteiten eens proberen! Rij een rondje op de tandem met de familie of speel mysterieuze spellen in de bossen met je vrienden. Villa Vredelust is de locatie om al jouw droomfeesten- en partijen te vieren. We kijken graag persoonlijk met u mee om een totaalpakket te leveren.

 

VREDELUST GELEGENHEID

Wedding Party

Elkaar het ja-woord geven, omringd door vrienden en familie, bij een romantische vijver midden in de natuur? Om vervolgens in een historisch pand een receptie te houden? Met een feestavond in ons moderne restaurant? Bij Villa Vredelust zijn er eindeloze mogelijkheden.

Jullie trouwen op de nieuwe prachtlocatie van Tilburg. Deze dag gevuld met liefde en romantiek is voor jullie in de puntjes geregeld. Wij zorgen voor een relaxte dag, helemaal naar jullie smaak. Aan jullie gaat deze dag niks ontbreken! Wij luisteren graag naar jullie wensen.

VREDELUST GELEGENHEID

Diner Party

Op zoek naar een inspirerende omgeving voor zakelijke gelegenheden? Laat je inspireren door de historie van het pand, de natuurrijke omgeving en de persoonlijke service. Verras je collega’s, werknemers en relaties op een bijzonder locatie. De zakelijke evenementen zoals bedrijfsfeestjes, trainingen en teambuildingactiviteiten worden pas echt bijzonder bij Villa Vredelust.

 Al op zoek naar een locatie voor Kerst of Oud en Nieuw? Villa Vredelust is een ruime locatie met eindeloze mogelijkheden om ook volgens de richtlijnen van het RIVM een passende oplossing te vinden voor uw bedrijf. Wij kijken graag met u mee!

VREDELUST GELEGENHEID

Condoleances

Villa Vredelust gelegen in alle rust van de natuur is een zeer geschikte locatie voor een afscheidsceremonie of koffietafel. Met verschillende ruimtes kunt u samen op gepaste wijze afscheid nemen van uw dierbare.